Ki akarok szállni!!!

 2009.09.28. 13:04

Visszajöttem. Egy hónap után járt 4 nap. 4 nagyon rövid nap. Ráadásul abból egyet tuti végigszenvedtem a hülye szubkultúrás előadással. Olyan furcsa. Az, h felkelsz valahol, aztán este már 220 km-rel arrébb fekszel le.

Egyébként olyan elegem van. Úgy szeretném, ha az lenne a legnagyobb problémám, h jajj most akkor nem találom a helyem a világban, meg ilyenek és hasonlók. Bárcsak, bárcsak ez lenne a nagy probléma....

Sokkal nagyobb a baj. Valódi problémákról van szó, amiért hetek óta görcsöl a gyomrom és ismét hullik a hajam... Most jött el az a pillanat, h tényleg nem tudom, h végig tudom-e csinálni. Már sokszor elgondolkodtam, h kiszállok. Csak túl gyáva vagyok. Meg önzőség is lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyoriedeskismacko.blog.hu/api/trackback/id/tr691412638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

king@ 2009.10.03. 23:01:33

jajjte :(
de hát tudjuk, h mindent végig tudsz csinálni... meg különben is, olyan sokan annyira szeretünk, hogy muszáj lesz :)
süti beállítások módosítása