nem

 2010.11.26. 20:45

megkérlek benneteket, hogy ne kérdezzetek semmit. az ember fél órán belül hihetetlen magasságokat és mélységeket képes megtapasztalni. nincsenek tündérkirályfik. soha nem is léteztek.

"szeretlek", megint

 2010.11.23. 18:55

Ezúttal már nem reagáltam hülyén, mert nem is reagáltam. Ma vicces volt. Két barátnőm is felismerte a homogén kapcsolatok fontosságát, mindkettő megosztotta velem ezt egy tea mellett, s láttam, hogy mindkettő szenved ettől. Az egyik nagyon, ő sírt is, de azt hiszem ő azért…

Nikike: "Elöljáróban annyit a filmről, hogy szerintem ők a világ legszexibb párosa, a többit meg majd meglátod."Atis: "Akkor a férfit tudom. De ki a nő? Áruld már el kik a világ legszexibb párosa, ha nem mi?" 

?

 2010.11.13. 17:01

"Hogy a sok pusziból mi lett. Hogy van-e közös mibenlétünk. Hogy véletlenül vagy direkt van az, ha egy ütemre lépünk. Hogy akkor ez most szerelem (tudod, a soha-el-nem-válunk én-csak-veled-te-csak-velem) vagy egyszerűen csak úgy járunk?"

úlálálá

 2010.11.13. 10:23

"Hajnalban kiégve, Ájultan fekszem veled, A város mindegyik Álmában szerepelek. Tündértől szajháig Széles a repertoár, Csak valahogy nekem is Aludni kéne már."

És akkor azt mondta, "szeretlek".Én meg erre vágtam egy Jones-ot. De nam Samanthát, hanem Bridget-et: "ööö, tényleg?"

Jajj. Jajj. Jajj. Sokszor hangoztattam az utóbbi időben, hogy kezd kicsúszni a lábam alól a racionalitás talaja. Divergens, dekoncentrált, és mindenfále egyéb de-, és a- vagyok mostanság. Nem fárasztanálak benneteket, kedves olvasók mindenféle nyálas, csöpögős, érezlemes…

süti beállítások módosítása